Naturtræning

DKK695.00

Naturtræning og -terapi for dig med stress

Onsdag d. 19. august 2020 til og med onsdag d. 7. oktober  2020

Tid: kl. 17:00 – 18:30

Sted: Skovene omkring Aabenraa – varierende startsted

8 gange i alt

14 på lager

Beskrivelse

Naturtræning er en motionsform, der er specielt konstrueret til motionsuvante og sygdomsramte og derfor tager hensyn til den enkeltes formåen. Træningen foregår kun udenfor – i skoven, på græsplænen eller stranden hele året rundt i al slags vejr.

Naturtræning er baseret på de sidste års forskning, der viser at ophold og træning i naturen er med til at øge menneskers livskvalitet både på det fysiske, psykiske og sociale plan.

Naturtræning hos Sand Natur vil derfor indeholde lette motionøvelser i naturen, samt inddrage elementer fra naturterapi. Disse elementer er med til at give dig med stress en indre ro og reducere stressen eller skabe en øget livsglæde til dig, der er ramt af en depression. Holdet vil være rammen om det gode fællesskab.

Ved Naturtræning får du gennem forskellige aktiviteter i naturen og ved brug af naturen styrket din balance, puls, kraft og kropsfornemmelse. Alle disse faktorer er vigtige for, at du som menneske kan fungere bedst muligt. Styrkes disse faktorer giver det dig en bedre indsigt i dig selv og derved styrkes dit indre (selvværd). Desuden bliver du en del af et fællesskab, der er med til at styrke din almene trivsel.

Naturtræning hos Sand Natur kræver ikke fancy sportstøj. Det er vigtigste er, at du føler dig tilpas i tøjet og kan bevæge dig i det, samt at du har solidt fodtøj på til at bevæge i ujævnt terræn.

En forudsætning for at deltage på holdet er, at man kan klare at gå 2 kilometer i eget tempo.

Start: Uge 34 2020 (Onsdag d. 25. august)

Varighed: Et forløb varer 8 uger, hvor vi mødes èn gang i ugen á 1 ½ time. Der vil være plads til 8 – 18 deltager på et hold.

Sted: Mødestedet vil variere, da vi vil benytte os af Aabenraa og oplandets smukke skove og strande.